google
google ads

manfaat dan kandungan daun seledri Selvfølgelig Duan selleri er veldig kjent og fortrolig med vårt daglige liv . Selleri blader brukes som grønnsaker i tillegg til fordelene av selleri svinger svært uvanlig å håndtere og forebygge ulike sykdommer .

Det finnes mange dietter som bruker selleri blader som utfyllende som suppe , kjøttboller , supper , stekte nudler , kokte nudler og andre matvarer . Selleri har en særegen aroma og inneholder mye jern som trengs av kroppen . Her er noen av fordelene og effekt av selleri blader som sitert fra kesehatan.kompasiana.com .

Kan styrke immunforsvaret
I tillegg til jern, selleri inneholder også vitamin A og vitamin C er meget viktig arena brukes som en anti- oksidant , og er i stand til å øke produksjonen av kollagen vev og hud , og kroppen er i stand til å opprettholde øyet helse.

Kan brukes som et anti- cancer
Stoffer som finnes i selleri pluss artisjokk kan drepe kreft i bukspyttkjertelen celler . Hvis vi spiser tilstrekkelige mengder selleri , så hvis du er i oss det er risiko for kreft i bukspyttkjertelen artisjokk pluss stoffet kan drepe . Men vi må også kompensere ved å ta en medisin for å kurere kreft . I tillegg inneholder selleri også stoffer som miristin kan hindre veksten av kreftceller i kroppen.

Kan beskytte deg mot hjerte-og karsykdommer
Hjerte-og karsykdommer som hjerneslag , hjerteinfarkt og så videre er en som er veldig farlige sykdommer i kroppen vår . Noen av disse helseproblemer kan oppstå på grunn av feil kosthold , mosjon sjelden, og kan også oppstå fordi kroppen produserer naturlig aminosyren homocystein som kan forstyrre funksjonen av blodårer. Selleri grønnsaker inneholder folsyre eller vitamin B9 er veldig bra for kroppen fordi det kan endre aminosyren homocystein i enklere molekyler som er lett absorberes av kroppen .

Kan brukes som et anti- inflammatorisk
Hvis du har leddgikt , revmatisme og gikt deretter selleri er løsningen . Fordi selleri kan redusere hevelse og smerte rundt leddene slik selendri utmerket mat for mennesker som lider av slike problemer .

Samt fordelene ved soursop blad , hvis vi bare la den være alene uten en prøve så vi vil aldri føle effekten og nytten av disse urter . Visste du få fordelene av selleri i dag ?

0 comments