google

cara mengecilkan perut atas

Posted by Admin | 1:24 AM
google ads

cara mengecilkan perut atas Forveksles med fedt i din mave? Du helt sikkert vil vises tillid med ideelle krop , right? Der er ingen skade i at gøre gym øvelser hvordan at skrumpe maven. Kender du, hvis ophobning af fedt er mest talrige i maven ?

Det forårsager din mave er svært for en sixpack . Således ordentlig gym workout kræves for at gøre dig en sixpack mave , og du vil helt sikkert udføre med selvsikkerhed . Her er , hvordan man udøver gym som rapporteret af kumpulanilmu2.blogspot.com . Først, skal du sidde ups. De fleste af jer sikkert allerede ved denne ene bevægelse . Du skal bare ligge på ryggen med benene bøjet stilling , og hånden er placeret på bagsiden af hovedet. Du kan starte med at løfte kroppen frem og tilbage .

Bevægelse sidde ups vil fokusere på de mavemuskler og brænde fedt , der ophobes i maven. Den anden bevægelse er ben stiger. Gym Movement skrumpe maven er ganske enkel. Du skal blot ligge ned med benene lige og stramme . Læg din hånd på siden taljen med dine ben lige og løft med en 45 ° vinkel. Hold denne stilling i to minutter og lænd ben for at nå gulvet.

Som tilføjet ved seputarfitness.com , hvis du kan lide den søde smag af sukker , bør overvejes fra nu hvor får du den søde smag . Hvis du spiser sukker i små mængder , vil hjælpe med stigning i glukagon tænger kan hjælpe omdannelsen af ​​fedt til energi . Hvordan? Du er interesseret i øvelsen, right? Held og lykke .

0 comments