google
google ads

benefits of coconut water breastfeeding Καρύδα νερό έχει γίνει ένα δημοφιλές προϊόν για το σύνολο της υγείας -minded τα τελευταία δύο χρόνια . Καταναλώνεται ως ένα δροσιστικό ποτό και κερδίζει τη δημοτικότητα ως asports ποτό μεταξύ των αθλητών . Καρύδα νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή nata de coco ( ένα ζελέ - likefood ) και ξύδι καρύδας ( όταν έχουν υποστεί ζύμωση ) .

Νερό καρύδας είναι απλά το νερό στο κέλυφος καρύδας . Καρύδα νερό βρίσκεται σε νεαρά , πράσινο καρύδες . Αυτό το καθαρό υγρό είναι γεμάτη με θρεπτικά συστατικά που παράγουν μια σειρά από οφέλη για την υγεία . Είναι εξαιρετικά ενυδατικό και είναι πλούσια σε βιταμίνες και ανόργανα συστατικά . Φυσικά αναζωογονητικό , νερό καρύδας έχει μια γλυκιά γεύση . Περιέχει εύπεπτο υδατάνθρακα με τη μορφή της ζάχαρης και ηλεκτρολυτών.

Οφέλη για την υγεία από νερό καρύδας

    Αντιοξειδωτικές ιδιότητες . Καρύδα νερό είναι χωρίς λιπαρά και έχει λιγότερες θερμίδες . Έχει πολλά αντιοξειδωτικά.
    Θεραπεύει την αφυδάτωση . Νερό καρύδας θεραπεύει την αφυδάτωση και δρα ως αντιοξειδωτικό .
    Καλή περιεχόμενο potassiun . Υπάρχουν 600 χιλιοστόγραμμα καλίου σε μία μερίδα του νερού καρύδας .
    Χαμηλό γλυκαιμικό . Νερό καρύδας έχουν πρόσθετη ζάχαρη και θα μπορούσε να προκαλέσει μια απότομη αύξηση του σακχάρου στο αίμα σας .
    Μια πηγή άλλων θρεπτικών συστατικών. Ένα φλιτζάνι νερό καρύδας έχει το 15% της ημερήσιας αξίας για magnessium . 17 % για το μαγγάνιο , και 10 % για τη βιταμίνη C.
    Πηγή νατρίου . Ένα φλιτζάνι νερό καρύδας περιέχει περίπου 250 mg νατρίου, το οποίο βοηθά την ενυδάτωση οποία χάνονται μέσω του ιδρώτα .
    Ηλεκτρολύτες. Νερό καρύδας περιέχει ηλεκτρολύτες , καθώς και άλλοι, όπως το ασβέστιο και το μαγνήσιο που βοηθά τα κύτταρα του σώματος να μεταφέρει ηλεκτρικά ερεθίσματα .

Τα οφέλη υγείας του νερού καρύδας για μωρά

    Επανόρθωση για γαστρεντερικές παθήσεις .
    Rossesses αντιβακτηριακές ιδιότητες .
    Αντιμετωπίζει μολύνσεις του ουροποιητικού συστήματος .
    Η καλύτερη πηγή για ενυδάτωση .
    Επανόρθωση για bilious πυρετό .
    Μπορεί η θεραπεία της χολέρας .

Ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε το νερό καρύδας είναι κατ 'ευθείαν από την καρύδα . Αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε έναν άλλο τρόπο για να απολαύσετε το νερό καρύδας .

    1 φλιτζάνι νερό καρύδας
    1 χούφτα σπανάκι
    1 αγγούρι
    1 κοτσάνι σέλινο
    1 κουταλιά της σούπας . σπόρους Chia
    1-2 φλιτζάνια ανανά ( νωπά ή κατεψυγμένα)

Ανακατέψτε και απολαύστε

    Προσθέστε πάγο αν χρησιμοποιείτε φρέσκο ​​ανανά

Σημείωση : Πίνοντας με πολύ νερό καρύδας καθημερινά δεν είναι σκόπιμο, δεδομένου ότι έχει κάποιο κίνδυνο για την υγεία , την αύξηση της περιεκτικότητας σε κάλιο , αύξηση του βάρους (λόγω φυσικής περιεκτικότητας σε ζάχαρη στο νερό καρύδας ) και επίδραση στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα .

0 comments